My website down

Some restricted action do to my website, now we still remote the system for more better. Now we using some secret code to defense them, apologize for my friend who lost the link or advertise from this site. I’ll do the best for this one and take the site in frontpage not in the sub domain anymore.

3 replies
  1. pututik
    pututik says:

    Aku sudah pakai hosting di gegar sejak lama, emang beberapa kali ada masalah tapi yang aku suka adalah jarang down aja dan yang agak menyebalkan adalah jawaban team support yang sangat lambat. Akibat down dan hilangnya data oleh hacker (Malang Hack), akhirnya kita selalu backup rutin xmlnya. kalo database takut diinjek oleh mereka. Mau pindah sih tapi nunggu pemasukkan dari iklan 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *