PUTUTIK NETWORK

Blogging, Travelling, SEO and Monetizing

My website down

Some restricted action do to my website, now we still remote the system for more better. Now we using some secret code to defense them, apologize for my friend who lost the link or advertise from this site. I’ll do the best for this one and take the site in frontpage not in the sub domain anymore.

Updated: May 27, 2018 — 7:54 am

3 Comments

Add a Comment
  1. Kalo boleh tau hosting dimana? Ati2 aja kalo beli hoting, jangan mudah tergiur harga yang murah 🙂

  2. Aku sudah pakai hosting di gegar sejak lama, emang beberapa kali ada masalah tapi yang aku suka adalah jarang down aja dan yang agak menyebalkan adalah jawaban team support yang sangat lambat. Akibat down dan hilangnya data oleh hacker (Malang Hack), akhirnya kita selalu backup rutin xmlnya. kalo database takut diinjek oleh mereka. Mau pindah sih tapi nunggu pemasukkan dari iklan 🙂

  3. aku daftar tukar link boleh ? dimana daftarna ? da sama aku di link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PUTUTIK NETWORK © 2013 and Hosting Murah dan Cepat by HostCepat.Com